نویسنده

  • 0 کاربر نظر خود را گفته اند
  • 0 نفر پسندیدن

متا تگ‌های سئو: راهنمایی ساده برای نوآموزان

وقتی کلمه‌ای کلیدی یا جمله‌ای رو در گوگل جستجو میکنی، چه چیزی رو میبینی؟ احتمالاً جوابش رو میدونی. تو صفحه‌ای رو می‌بینی که یک لیستی در اون وجود داره. حالا یکی از نتیجه‌های جستجو رو در نظر بگیر. عنوانی با رنگ آبی رو می‌بینی. جمله‌ای که در زیر اون اومده، توضیح کوتاهی درباره‌ی محتویات عنوانه. اینا متاتایتل و متا‌ دیسکریپشنن. در این مقاله، درباره‌ی متا‌تگ‌ها و علت استفاده‌ی اونا رو یاد می‌گیریم. شش نوع مختلف متاتگ‌ و بهترین روش‌های استفاده از اونا رو توضیح میدیم.

متا ‌تگ چیه؟

متا‌ تگ‌ها، کدهایی هستن که به موتورهای جستجو، اطلاعات مهم و مرتبط با صفحه وب تو رو اطلاع میدن. این تعریف مشخص می‌کنه وقتی که شخصی کلمه کلیدی رو تایپ می‌کنه، چطور صفحه‌ی وبت در قسمت نتایج جستجو دیده میشه. پس دونستن روش صحیح استفاده از متاتگ‌ها، برای افرادی که به دنبال بهبود SEO هستن، خیلی مهمه.

این متاتگ ها، در کد HTML نوشته شدن تا اطلاعات ساختاریافته‌ای رو درباره‌ی صفحه وب خاصی ارائه بدن. این موارد در کد منبع صفحه نشون داده میشن و نه در صفحه.

 

 

چرا باید از متاتگ‌های SEO استفاده کرد؟

تو باید این نکته رو بدونی که نرخ بازدید، مهم‌ترین عامل برای کارِته. بنابراین وقتی که نوبت به سئو میرسه، متاتگ‌ها به نوعی اولین تأثیرگذاری در وب‌سایتت رو در موتورهای جستجو و کاربرها دارن.

قبلاً گفتیم که متاتگ‌های SEO، قطعه کد HTML هستن که موضوع صفحه‌ی وبِت رو به موتورهای جستجو میگن. موتورهای جستجو از این اطلاعات، برای تشخیص مرتبط بودن صفحه یا اهمیت صفحه برای کاربرها استفاده میکنن. اگه می‌خوای صفحه‌ات در جستجوی نشون داده شه، باید به نحوه‌ی کارکرد متاتگ دقت کنی. اگه به دنبال بازاریابی سئو هستی، متا‌تگ‌ها برای رسیدن به رتبه‌بندی بالاتر در صفحه نتایج موتور جستجو مفیدن.

۶ متاتگ مهم  

متا ‌تگ‌ها خیلی گسترده هستن. اونا چیزی فراتر از title tag، keyword tag یا discription tag  هستن. درسته که اینا بیشترین موارد استفاده از تگ‌های‌ متا رو در SEO دارن، اما چند تگ خوب دیگه‌ای هم وجود دارن که تو میتونی با استفاده از اونا، رتبه بالاتری رو به دست بیاری.
مهم‌ترین متا‌تگ‌های SEO:
- تگ عنوان صفحه (The Meta Title Tag)
- تگ توضیحات (The Meta Description Tag)
- متا رباتس تگ (The Meta Robots Tag)
- متا ریفرش ریدایرکت تگ (The Meta Refresh Redirect Tag)
- متا ویو پورت تگ (The Meta Viewport Tag)
- متاکارست تگ (The Meta Charset Tag)

چند نکته درباره‌ی استفاده از متاتگ‌ها

قبل از ایجاد لیست اصلی متاتگ‌ها، چند نکته رو باید مد نظر بگیری. اولاً متاتگ‌هایی که لازم نداری رو اضافه نکن، چون باعث اشغال فضای کدنویسی میشه. دوماً اگر میخوای متاتگ‌هات در بازاریابی SEO، کارایی خوبی داشته باشن؛ باید مطمئن باشی که محتوای با کیفیتی داری که میتونه حداکثر رضایت کاربر رو به دست بیاره. موضوع مهم دیگه اینه که هرچی کد ساده‌تر باشه، برای کار تو بهتره. وقتی که متاتگ‌های SEO رو تنظیم میکنی، فکر کن که داری به صورت قدم به قدم به سمت هدفت نزدیک میشی.

 

متاتگ‌ها نوع ۱:meta title ‌ یا عنوان صفحه

 

 

این همون نکته‌ای که در اول توضیح دادیم. عاملHTML ، عنوان یک صفحه وب رو مشخص میکنه. این موارد در صفحه نتایج موتور جستجو به عنوان تیتر قابل کلیکی، برای جستجوی خاص نمایش داده میشن. به عبارت ساده؛ وقتی کلمه کلیدی مورد نظرت رو در موتور جستجو وارد میکنی، این عنوان آبی رنگ رو برای هر پستی در لیست نتایج جستجو میبینی.

این نکته رو هم در نظر بگیر، که بعضی وقت‌ها گوگل، متاتایتل تگ رو نشون نمیده در عوض موارد دیگه‌ای رو نمایش میده.


چرا متا‌ تگ تایتل برای بهینه‌سازی موتور جستجو مهمن؟

تگ تایتل خیلی با اهمیته، چون برای هر صفحه‌ای منحصر به فرده. این تگ‌های صفحه‌ی وب، قراره به طور خلاصه، از محتوای صفحه‌ی وب توصیف دقیقی بده.

فکر کن داری از مرورگرت استفاده میکنی و دنبال چیزی میگردی. تو کلمه‌ی کلیدی رو وارد میکنی و لیستی از نتیجه‌ها رو می‌بینی. تو کدوم نتیجه جستجو رو انتخاب میکنی؟ معلومه که دنبال چند نتیجه میگردی، نتیجه‌ای که مهیج باشه و عنوانی مرتبط با هدفت رو داشته باشه. متاتایتل، باعث اولین برداشت مخاطب از صفحه‌ات میشه.

از این تگ‌ها در ۳ مکان کلیدی استفاده میشه: صفحه‌ی نتایج موتور جستجو، مرورگرهای وب و شبکه‌های اجتماعی. پس به نوعی، عامل موفقیت یا شکست در تعیین کلیک‌های وب‌سایت و غیره محسوب میشن. مطمئن باش که از این کار به صورت هوشمندانه‌ای استفاده میکنی.


بهترین روش‌ها

هدف اصلی اینه که تایتلت رو متمایز نشون بدی. در اینجا چند روش‌ رو آوردیم تا بتونی متاتگ‌تایتل خوبی رو برای SEO داشته باشی:

  • برای صفحه وبت، تگ‌تایتل سئوی منحصر به فردی ایجاد کن.
  • یادت باشه از تایتل‌های طولانی استفاده نکنی. ابتکار عمل داشته باش ولی همیشه نکات کاری رو در نظر بگیر.
  • از تایتل‌های مبهم یا کلی استفاده نکن.
  • تا حالا درباره‌ی طعمه‌های کلیک چیزی شنیدی؟ اینجا وقتشه که از اونا استفاده کنی. یک عامل ارزشمند رو برای نوشتن تایتلت در نظر بگیر تا باعث بشه مخاطب روی صفحه‌ات کلیک کنه.
  • اطمینان پیدا کن تایتلت رو با هدف جستجو مطابقت داد‌‌ی.
  • سعی کن در متاتایتل‌تگ، به کلمه‌ی کلیدی اصلی یا هدفت اشاره‌ کنی. ولی حواست باشه که از دو کلمه‌ی کلیدی غیر طبیعی، که به صورت نامناسب ترکیب شدن استفاده نکنی. یادت باشه که تو برای یک مخاطب می‌نویسی، نه یک ربات.

این نکته رو در نظر بگیر که که تگ تایتلت بیشتر از ۶۰ نویسه نباشه.

مرحله‌های اضافه کردن تایتل‌تگ به صفحه‌ی وب

اصولاً تایتل تگ، عموماً در بخش صفحه وب اضافه میشه. همون‌طور که اینجا میبینی باید کد زیر رو در بالای صفحه‌ات وارد کنی.

اگه از وردپرس استفاده می‌کنی، برای آسونی کارِت میتونی از افزونه Yoast SEO استفاده کنی. وقتی که محتوات آماده‌ی تبلیغه و میخوای اون رو در وردپرس منتشر کنی، به قسمت Add New برو و در بخش Post Editor، می‌تونی قسمتی رو در بسته SEO برای تعیین تایتل تگت ببینی. بقیه‌ی سیستم‌های مدیریت محتوا مثل Wix و Squarespace نیز به همین روش عمل میکنن.

 

 

جلوگیری از اشتباهات

چند اشتباه رایج، وقتی که تگ‌های SEO تنظیم میشه، وجود داره:

تایتل طولانی:

 این نکته خیلی مهمه، چون گوگل بعد از حدود ۵۰-۶۰ نویسه، تایتل‌تگ‌ها رو در صفحه نتایج جستجو قطع میکنه. به این اصطلاح برش تایتل‌تگ گفته میشه و تو باید تا جایی که میتونی از این کار جلوگیری کنی.

صفحه‌ی وب بدون تایتل‌تگ:

اگه فراموش کنی که برای صفحه‌ات عنوان بذاری، صفحه‌ی وبت هیچ شانسی برای نشون داده شدن، نداره.


استفاده از چند تگ‌تایتل:

 اگه نکته‌ی قبلی در مورد استفاده نکردن از تگ تایتل درست باشه، برعکس این قضیه هم درسته. بیشتر از یک متا تایتل در صفحه‌ات وارد نکن. اگه صفحه بیشتر از یک تایتل داشته باشه، ممکنه تایتل غیرمرتبطی رو در جستجو نشون بده.

موارد تکراری:

از تایتل‌های تکراری استفاده نکن، چون هرچی متمایزتر و منحصربه‌فردتر باشی، در صفحه‌ی نتایج جستجو به رتبه بالاتری میرسی.

 

متاتگ‌ها نوع ۲:meta discription  یا تگ توضیحات

 

 

دومین عاملی که در جستجوی کلمه کلیدی دیده میشه، متادسکریپشنه که توضیحی اجمالی مرتبطی با صفحه‌ای خاص رو میده. میتونیم اون رو به حرکت در زمین شیب‌داری تشبیه کنیم. وقتی شخصی اونجا قرار میگیره، مجبور میشه رو به پایین حرکت کنه. متادسکریپشن هم به این طریق، کاربرها رو وادار میکنه تا روی اون کلیک کنن و اونا رو متقاعد میکنه که این تایتل؛ همون چیزیه که دنبالش میگشتن.

 

چرا متا دیسکریپشن تگ، برای بهینه‌سازی موتور جستجو مهمن؟

تفاوت اساسی بین متا تایتل تگ و متا دیسکریپشن تگ اینه که متا دیسکریپشن تگ؛ عاملی برای رتبه‌بندی محسوب نمیشه. اما مطمئناً میتونی نرخ کلیک‌های صفحه‌ی وبت رو، با یک توضیح جذاب زیاد کنی. انجام این کار باعث زیاد شدن ترافیک وب‌سایتت میشه و به طور غیرمستقیمی بهت کمک میکنه تا به رتبه‌های بالای جستجو برسی.
الان اصلی‌ترین عاملی که تو باید تعیین کنی اینه که تو چه زمانی رو به این نوع متاتگ‌ها اختصاص میدی، چون بیشتر وقت‌ها گوگل تمایل داره متادیسکریپشن رو بازنویسی کنه. فکر کن که وقت زیادی رو برای ایجاد متادیسکریپشن صرف میکنی تا بعداً توسط Google دوباره بازنویسی بشه! صرف این زمان و بازنویسی توسط گوگل، مطمئناً آزار دهنده‌ست.
اما این‌کار نباید تو رو از نوشتن دیسکریپشن مرتبط و جالب، برای صفحه‌ات منصرف کنه.

بهترین روش‌ها

اینجا بعضی از بهترین روش‌هایی که وقت نوشتن متا دیسکریپشن تگ، باید در نظر بگیری رو آوردیم:

یادت باشه که منحصر به فرد و متفاوت عمل کنی. میتونی سعی کنی تا سبک نوشتاری منحصر به فردت رو در متا دیسکریپشن داشته باشی. اگر سوال‌های زیادی برای پرسیدن وجود داره، پس توضیح مناسبی برای اون سوال‌هایی که ممکنه طرح بشن، بنویس.
محتوای صفحه وبت رو در متاتگ‌ها، خلاصه کن. این خلاصه باید نکته‌هایی از مطالب اصلی باشه که صفحه‌ات رو با لحنی جذاب و گیرایی پوشش بده.

وقتی که در حال نوشتنی، حفظ حالت جمله رو در نظر بگیر.
چیزی بنویس که ارزش کلیک شدن رو داشته باشه. طعمه‌های کلیک در تایتل‌تگ، کارایی بهتری دارن اما در این متاتگ، به محتوای مناسبی نیاز داری تا کاربر رو مجبور کنی تا کلیک کنه.

مطابقت داشتن با هدف جستجو.
یادت باشه که کلمه کلیدی اصلیت رو، در قطعه‌ای دو جمله‌ای بنویسی. مجدداً این نکته یادت باشه که تو برای یک ربات نمی‌نویسی؛ پس چند کلمه کلیدی رو ترکیب نکن و سعی کن حالت طبیعیه خودش رو داشته باشه. دیسکریپشنی متفاوت و خلاصه‌ای از محتوای صفحه رو ایجاد کن. اگه از وردپرس یا هر سایت دیگه‌ای استفاده کنی، متوجه میشی که اونا ازت می‌خوان حداکثر از ۱۵۰ نویسه استفاده کنی.

مرحله‌های اضافه کردن متا دیسکریپشن به صفحه‌ی وب

کادر متا دیسکریپشن، به طور کلی در زیر متا تایتل قرار داره. با توجه به شکل زیر میتونی این کد رو وارد کنی. این کار را به راحتی باYoast SEO  یا بقیه‌یCM هایی که مجهز به مدیریت عملکردهای مشابه‌ای هستن، انجام میشه. اضافه متا دیسکریپشن کار سختی نیست. در سایت‌هایی مثل وردپرس‌، کادر دیسکریپشن رو در قسمت ویرایش‌گر پست میبینی. اگر تعداد نویسه‌ها از حد تعیین شده بیشتر بشه، کادر نویسه پایین قرمز رنگ میشه.

 

 

جلوگیری از اشتباهات

بعضی از اشتباهات در نوشتن متا دیسکریپشن با اشتباهات نوشتن متا تایتل، در یک زمان اتفاق میفته. برای رسیدن به حداکثر موفقیت در استفاده از تگ‌های SEO، این موارد رو بررسی کن:

  • از توضیحات خیلی طولانی در متا دیسکریپشن استفاده نکن. این کار باعث ایجاد مشکل در کارِت میشه و کاربر شما با نتایج نامطلوبی روبرو خواهد شد.
  • یادت باشه که در هر صفحه از سایتت، متا دیسکریپشن قرار بدی. این کار اجباری نیست و افراد این کار رو انجام نمیدن..
  • وجود چند متا دیسکریپشن تگ در یک صفحه، می‌تونه موتورهای جستجوگر رو به اشتباه بندازه.
  • دیسکریپشن‌های تکراری ننویس.

متاتگ‌ها نوع ۳: متا روبات‌ها یا meta robots

این متا تگ‌های SEO باعث میشن که محتوات، برای خزنده‌های موتور جستجو قابل دسترسی باشن. متا روبات‌ها؛ موتورهای جستجو رو راهنمایی می‌کنن تا وب‌سایتت، به همون روشی که دوست‌داری ایندکس و پیمایش بشه. بدون استفاده از این متا تگ، کاری چالش برانگیزی داری. روبات‌های متا تگ، به قطعه‌ای از کد HTML گفته میشن که به متاتگ‌های سئو نحوه‌ی خزیدن یا ایندکس شدن صفحه وب خاصی رو اطلاع میدن.


چرا meta robots برای بهینه‌سازی موتور جستجو مهمن؟ 

این نکته رو یادت باشه که اگه از ویژگی‌های نامناسب روبات‌های متا تگ‌ها استفاده کنی، میتونه نتیجه‌ای فاجعه بار داشته باشه. این عامل میتونه به قابلیت دیده شدن یا رتبه‌بندی سایتت در SERP تأثیر بذاره. خیلی از عملیات‌های سئو، به این بستگی داره که تو درک درستی از این متا تگ داشته باشی و بتونی از اون به خوبی استفاده کنی.

لیستی از کمیت‌هایی که میتونی در این متا تگ استفاده کنی رو برای تو آوردیم:

  • کمیت ایندکس: از ربات میخواد صفحه تو رو ایندکس کنه.
  • کمیت نوایندکس (Noindex): به ربات دستور میده که در زمان خاصی، ایندکس نکنه.
  • کمیت فالو (Follow): از ربات میخواد به لینک‌های خارجی صفحه وب بخزه و تو خزیدن در این صفحات رو تأیید می‌کنی.
  • کمیت نوفالو (Nofollow): از ربات میخواد در لینک‌هایی که تو صفحه‌ات وجود داره، عمل خزیدن رو انجام نده و تو این صفحات رو تایید نکنی.

میتونی این تگ‌های دستوری رو با هم ترکیب و استفاده کنی.
محتوای زیادی وجود داره که ممکنه بخوای ایندکس نشن. مثل صفحه‌های کم ارزش و اونایی که اطلاعات کاربر پسندی ندارن، صفحات وب در مراحل اولیه، صفحه‌های تشکر از مشتری‌ها، صفحه‌های ادمین، صفحه‌های فرودPPC ، صفحه‌های تبلیغاتی و غیره. برای جلوگیری از محتوای تکراری، میتونی از تگ‌های تکراری استفاده کنی.


بهترین روش‌ها

این متا تگ‌‌های سئو، فقط وقتی استفاده میشن که تو بخوای از خزیدن گوگل در یک صفحه وب جلوگیری کنی.

یادت باشه که صفحات وب رو با روبات‌های متاتگ در robots.txt مسدود نکنی.


مرحله‌های اضافه کردن روبات‌های متاتگ به صفحه وب

 

 

این متا تگ‌های SEO در بخش صفحه وبت قرار دارن و باید کد رو اونجا بنویسی. اگه از وردپرس استفاده می‌کنی، برای تنظیم این متا تگ‌ها باید از تنظیمات پیشرفته Yoast استفاده کنی. اکثرCM های دیگه، همین امکانات داخلی رو دارن.


جلوگیری از اشتباهات

سه مورد از معمول‌ترین اشتباهاتی که ممکنه وقت استفاده از این متاتگ‌ها به وجود بیاد:

  • مسدود کردن صفحات وبی که نوایندکس شدن با  robots.txt:این کار، باعث میشه تا گوگل، نوایندکس تگ رو نبینه. اگه این اتفاق بیفته، صفحه‌ی تو هنوز با Google ایندکس میشه.
  • استفاده نامناسب از نوایندکس: وقتی که این کار رو انجام میدی،گوگل صفحه‌ی تو رو ایندکس نمیکنه و نمیتونی ترافیک ارگانیک رو به دست ‌بیاری.
  • استفاده نادرست از نوفالو: با این‌کار، خزنده‌های گوگل لینک‌های موجود در صفحه‌ی تو را دریافت نمی‌کنه و ممکنه باعث بشه محتوات از سمت SERP کشف نشه.

متاتگ‌های نوع۴: متا ویوپورت یا meta viewport

تگ متا ویوپورت، در زیر گروه متاتگ‌های سئو قرار می‌گیره که باید در هر صفحه‌ای وجود داشته باشه. در دنیای امروز استفاده از موبایل روز به روز بیشتر میشه. اگه از این متاتگ استفاده نکنی، کاربر، با تجربه‌ی کاربری بدی رو به رو میشه. این تگ، منطقه‌ی قابل مشاهده صفحه وبت رو مشخص میکنه و مرورگرها رو راهنمایی میکنه که چطور صفحه‌ی وب رو در دستگاه‌هایی مثل کامپیوتر شخصی، تبلت یا موبایل ارائه بدن.

چرا تگ‌های متا ویوپورت برای بهینه سازی موتور جستجو مهمن؟

اگه میخوای صفحه وبت رو برای موبایل سازگار کنی، باید به این عامل خیلی اهمیت بدی. چرا ایجاد صفحه‌ای که با موبایل سازگار باشه اینقدر مهمه؟ در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، مشخص شد گوگل، به صفحه‌هایی که اهمیت بیشتری به سازگاری با موبایل میدن، رتبه بندی بالاتری میده.

 

 

وقتی که تو می‌خوای مطلبی رو با موبایلت بخونی و نسخه‌ی دسکتاپ برای تو میاد، حس بدی بهت القا میشه. تو میتونی با استفاده از ویژگی ویو پورت متا تگ، از این‌کار جلوگیری کنی.

بهترین روش‌ها

آینده‌ی دنیای دیجیتالی، متعلق به موبایله. پس بهترین راه اینه که همه‌ی صفحات وب رو سازگار با تگ‌های متا viewport موبایل بکنی.

اگه تازه کار هستی، بهتره از تگ "standard" استفاده کنی. برای آگاهی از نحوه‌ی استفاده از این متا تگ قسمت زیر رو مطالعه کن:


مراحل اضافه کردن تگ Meta Viewport به صفحه‌ی وب

کد ویو پورت رو در این قسمت از فضای سرمقاله‌ی پستِ صفحه جای‌گذاری کن. یادت باشه لازم نیست عرض هر صفحه‌ی وب، برابر با عرض دستگاه مورد استفاده (مقیاس اولیه ۱.۰) باشه. اما اگه ایده بهتری برای انجام این‌کار نداری، بهتره که از این استاندارد استفاده کنی.


جلوگیری از اشتباهات

اکثراً نگرانی خاصی در این زمینه نیست چون بیشترCM ها، به طور خودکار ویو پورت تگ رو تنظیم میکنن. اگه به مشکلی خوردی، همیشه می‌تونی به گوگل سرچ کنسول مراجعه کنی و تا راه‌حل‌های بیشتری رو پیدا کنی.

 

 

متا تگ‌های نوع ۵: متا کارِست یا meta charset

این متا تگ‌های جستجوگر، به مرورگر اطلاع میدن که چطور متن رو در صفحه‌ی وب نمایش بدن. تعداد زیادی از کاراکترها وجود داره، اما در اینجا ما دو نوع معومل رو برای تو آوردیم:

  • UTF-8: این مجموعه، نویسه‌ها رو برای یونی کد رمزگذاری میکنه.

  • ISO-8859-1: این مجموعه‌ی نویسه‌ها، حروف الفبای لاتین رو کد میکنه.

چرا متا کارست تگ برای بهینه سازی موتور جستجو مهمن؟

اگه میخوای با سئو به رتبه‌های بالا برسی، متا کارست تگ عامل تعیین کننده و مهمی برای این کاره. اگه کاربران با مشکلات قالب نویسی روبرو بشن، تجربه‌ی بدی پیدا میکنن چون ممکنه صفحه‌ات شکسته به نظر برسه و نویسه‌ها به اشتباه نشون داده بشن.
ممکنه به دلیل کم بودن زمان حضور کاربر، بالا بودن نرخ پرش و استفاده نکردن کاربر از صفحه‌ات در SERP  رتبه‌ی پایین‌تری داشته باشی. مطمئناً نمی‌خوای این اتفاق بیفته پس حتماً از تگ کدنویسی درستی استفاده کن.

 

 

بهترین روش‌ها

- از این متا تگ‌های در تمام صفحات وبت استفاده کن.

- از UTF-8 تا جایی که ممکنه استفاده کن چون یک تاکتیک عالیه.

- از ترکیب درستی استفاده کن که با نسخه HTML سازگار باشه.

 

مرحله‌های اضافه کردن متا کارست تگ به صفحه‌ی وب

اگه در حال نوشتن متا تگ HTML هستی، کدهای مختلفی داری. این متا تگ را در بخش / صفحه وبت میبنی. به این قسمت برو و کد زیر رو بنویس. مورد آخر، کدیه که برای کاربران HTML 4 استفاده میشه. قبل از نوشتن کد متا تگ‌های HTML، اطیمنان پیدا کن که از کدوم HTML استفاده میکنی.


جلوگیری از اشتباهات

بیشتر سایت‌ها از ISO-8859-1 یا مجموعه‌ی رمزگذاری UTF-8 استفاده می‌کنن. ما بهت توصیه می‌کنیم که با مورد دوم کار کنی چون بعضی وقت‌ها که از استفاده ISO-8859-1 میکنی، ممکنه مشکلاتی پیش بیاد. پس بهتره از UTF-8 استفاده کنی. این مسئله برای حل چندین مشکل شناخته شده است. یادت باشه که محتوات رو با متا کارست تگ بارگذاری نکنی. اگر این‌کار رو بکنی، ممکنه کیفیت صفحه‌‌ات خیلی پایین بیاد.

متا تگ نوع ۶: متا ریفرش ریدایرکت

این متا تگ به مرورگر میگه که بعد از مدت مشخصی، کاربر صفحه‌ات رو به URL دیگه‌ای هدایت کنه.

چرا متا ریفرش ریدایرکت برای بهینه‌سازی موتور جستجو مهمه؟

این نکته‌ی مهم یادت باشه که همه‌ی مرورگرها، همه‌ی متاتگ‌ها رو پشتیبانی نمی‌کنن. اونا میتونن نگرانی‌های امنیتی وب‌سایت رو زیاد کنن و کاربران رو گیج کنن. حواست باشه که از یک تگ کنونیکال در صفحه‌ی وبت استفاده کنی.

بهترین روش‌ها

سعی کن از این این متا تگ استفاده نکنی، مگه اینکه خیلی ضروری باشه. میتونی به جای استفاده از این متا تگ، از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنی.


مرحله‌های اضافه کردن متا ریفرش ریدایرکت تگ به صفحه‌ی وب

وقتی که این کد رو مینویسی، متوجه میشی که از نویسه‌ی "محتوا" برای تعیین تاخیر زمانی و از نویسه‌ی "url" برای هدایت مجدد به URL بعد از زمان مشخصی استفاده میشه.

جلوگیری از اشتباهات

استفاده از این متا تگ‌ها، کار خوبی نیست پس سعی کن ازش استفاده نکنی. تو میتونی از ریدایرکت‌های ۳۰۲ یا ۳۰۱ به جای این متا تگ‌های استفاده کنی. اگر با ریدایرکت مشکلت حل نشد از تگ کنونیکال دیگه‌ای استفاده کن.
 

متاتگ کلمه کلیدی یا meta keyword

عادت داری که از کلمات کلیدی هدف در قسمت متا کی‌ورد استفاده کنی؟ ما بهت میگیم که این کار رو انجام ندی. گوگل از سال ۲۰۰۹ از کی‌ورد متا تگ استفاده نمیکنه و گفته که افراد دوست‌دارن به جای اینکه کی‌ورد متا تگ رو با کلمه‌ی کلیدی مناسب پر کنن، با محتوای نامربوطی پر میکنن. مشخص شد افرادی که از یک متا کی‌ورد، برای تعیین رتبه استفاده می‌کردن کارشون بیهوده‌ بوده. چون بازدیدکننده‌ها در زمان جستجو، فقط از یک کلمه کلیدی استفاده نمی‌کنن.
در سال ۲۰۱۱ موتور جستجوی Bind اعلام کرد که کی‌ورد تگ، به عنوان اسپم شناخته میشه. به همین دلیل بهتره که از متا کی‌وردز استفاده نکنی. حذف کد آسونه می‌باشد و حذف فقط با یک کد انجام میشه.

نتیجه

به عنوان حرف آخر ما این نکته رو بهت میگیم که متا تگ‌های SEO اونقدر گیج کننده نیستن. درک اونا ممکنه مدتی زمان ببره اما وقتی که اون رو متوجه شدی و انجام دادی، سایتت جلوه‌ی بهتری نسبت به سایت‌‌های دیگه پیدا میکنه.

نظرات شما:

منتظر خوندن نظر ارزشمند تو هستیم.

آزمایشگاه ایده
خبرنامه
آموزش

من خلاق بیدار شو

آیا تاکنون از خود پرسیده اید که رمز موفقیت ... آیا تاکنون از خود پرسیده اید که رمز موفقیت بعضی از افراد در دنبال کردن و رسیدن به اهداف و آرزوهایشان چیست؟
دانلود